athinaikanews.gr
Download
ΑΘΗΝΑΑΤΤΙΚΗΓΑΛΑΤΣΙΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Κοινοποίηση

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ) όπως αυτός αντικαταστάθηκε με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 (ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ), σας καλούμε σε Έκτακτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία της «δια περιφοράς» (e-mail, τηλέφωνο και μέσω μηνύματος) σύμφωνα με την παρ. 11 του Ν. 5043/2023, την 09η  Ιουνίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα από 12:30 έως 13:30, για την λήψη απόφασης λόγω της άμεσης ανάγκης ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την έναρξη του Θερινού Φεστιβάλ, που αναφέρεται στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν παραστείτε στη συνεδρίαση, παρακαλούμε να ειδοποιήσετε τα αναπληρωματικά μέλη κατά τη σειρά της εκλογής τους και την υπηρεσία του Δήμου (κα Καρούση Ειρήνη, τηλ. 2132055417-430).

ΑΡΙΘ.ΘΕΜ.ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1οΈγκριση σύναψης συμβάσεων παροχής υπηρεσιών για τις αναθέσεις στο πλαίσιο υλοποίησης Θερινού παιδικού Φεστιβάλ Δήμου Γαλατσίου 2023 με τίτλο «Κοιτάζοντας τ΄ αστέρια», με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση, λόγω αποκλειστικότητας και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών.

Αρμόδιος κλητήρας του Δήμου να επιδώσει την πρόσκληση αυτή μέσα στην νόμιμη προθεσμία.

                       Ο Πρόεδροσ Ο.Ε.

                  Μαρκοπουλοσ Γεωργιοσ                                                                                               (Δήμαρχος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τα πρώτα ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα φτάνουν στην Ελλάδα – Τον Μάρτιο έρχεται το τρίτο Romeo

Oμάδα Σύνταξης

Συντάξεις Απριλίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για κάθε ταμείο

Oμάδα Σύνταξης

Τουρίστας στην Αθήνα: 24 ώρες στο ιστορικό Κέντρο

Oμάδα Σύνταξης