athinaikanews.gr
357080645 1728221554281877 1101904386164708402 N
ΑΤΤΙΚΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝ.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Καθαριότητας σε πρώτο πλάνο! Δύο (2) νέα απορριμματοφόρα εντάχθηκαν στο στόλο των οχημάτων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Κοινοποίηση

Με ακόμη δύο (2) υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα ενισχύεται η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Συνολικά κατά την τρέχουσα δημοτική θητεία έχουν παραληφθεί τέσσερα (4) νέα απορριμματοφόρα, τόσο μέσω προγραμμάτων της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο της ενίσχυσης της διαλογής στην πηγή (βιοαπόβλητα / κομποστοποίηση), όσο και μέσω ΠΔΕ.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Βασική μας προγραμματική δέσμευση ήταν η ενίσχυση και η αναβάθμιση των υπηρεσιών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας. Σε αυτό το πλαίσιο κινηθήκαμε μεθοδικά και με σχέδιο και καταφέραμε σε αυτά τα 3,5 χρόνια της θητείας μας να είμαστε απόλυτα συνεπείς, κάνοντας πράξη αυτά που υποσχεθήκαμε στους συμπολίτες μας. Από την μία πλευρά το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του Δημοτικού Φωτισμού με σύγχρονα φωτιστικά τύπου ledσε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία της πόλης, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο και παρά τις «μάχες» εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το προσεχές Φθινόπωρο, σε χρόνο ρεκόρ αν αναλογιστούμε το μέγεθος του έργου, και από την άλλη η ενίσχυση της υπηρεσίας καθαριότητας, με τέσσερα νέα απορριμματοφόρα, με ένα ηλεκτροκίνητο όχημα, αλλά και με την προμήθεια 800 περίπου κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης (πράσινων, μπλε, καφέ). Όλα αυτά την ώρα που διοικούμε έχοντας τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη όσον αφορά τις οικίες, σε όλη την Αττική (0,90€/τμ). Η προσπάθεια φυσικά σε αυτό τον τομέα είναι καθημερινή και δεν σταματά ποτέ. Κλείνοντας, με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της καθαριότητας, που κάθε μέρα, με ζέστη, με βροχές, με χιόνια προσπαθεί για το καλύτερο. Τους ευχαριστώ όλους και όλες από καρδιάς για το έργο που επιτελούν».

Στην διαδικασία παράδοσης των νέων απορριμματοφόρων παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στην υπηρεσία καθαριότητας προστίθενται πολύτιμα εργαλεία που θα συμβάλλουν σημαντικά τόσο στο κομμάτι της εξοικονόμησης πόρων, όσο και στην προσπάθειά μας για μία πόλη περιποιημένη, φιλική προς το περιβάλλον. Αυτά τα 3,5 χρόνια όπως όλοι γνωρίζετε, με την ενεργειακή κρίση και την αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος, τα έξοδα της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού εκτοξεύτηκαν. Όμως αυτό δεν μας πτόησε. Όλα τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης με την καθημερινή τους προσπάθεια διατηρούν την πόλη μας καθαρή και όμορφη. Η δουλειά συνεχίζεται…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κ. Mητσοτάκης: Πρώτα αποτελέσματα από τον πόλεμο ενάντια στην ακρίβεια – Μη ανεκτές συμπεριφορές που τραυματίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών

Oμάδα Σύνταξης

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Ξεκίνησε η πορεία στα Προπύλαια

Oμάδα Σύνταξης

«Ημέρες Κινηματογράφου» Πρόγραμμα Μαΐου 2023 Δροσιά

Oμάδα Σύνταξης