athinaikanews.gr
3753614 960x600
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας εναντίον όλων για την πολιτική στην Υγεία

Κοινοποίηση

«Στον ίδιο δρόμο πορευθήκατε, και η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο γ.γ. του ΚΚΕ

Βέλη σκληρής κριτικής κατά της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προς την κατεύθυνση του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε χθες από του βήματος της Βουλής ο Δημ. Κουτσούμπας, με την ευκαιρία συζήτησης επίκαιρης επερώτησης του Κομμουνιστικού Κόμματος για την πολιτική στον χώρο του φαρμάκου.

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ υποστήριξε ότι τόσο στην πολιτική για την Υγεία και το φάρμακο, όσο και για άλλα κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα, ειδικά η κυβέρνηση της Ν.Δ. και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο επίσης και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ή και συνεργασίας στους καιρούς των μνημονίων, έκαναν επιλογές που ουσιαστικά δεν διαφέρουν μεταξύ τους.

«Στον ίδιο δρόμο, βέβαια, πορευθήκατε όλοι σας, και η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και πάει λέγοντας προς τα πίσω», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας, για να προσθέσει: «Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο».

Εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Α. Ξανθός εξέφρασε την ενόχλησή του: «Tο ΚΚΕ έχει τη γραμμή, την αντίληψη ότι η πολιτική υγείας και φαρμάκου είναι πανομοιότυπη ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνά. Επιτρέψτε μου να σας πω, αγαπητοί συνάδελφοι, ότι αυτό δεν ισχύει».

Πηγή: kathimerini.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνάντηση Μπακογιάννη – Χαρδαλιά για τη θωράκιση της Αθήνας

Oμάδα Σύνταξης

Γραπτός ΑΣΕΠ: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα (ημερομηνία)

Oμάδα Σύνταξης

Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τι δηλώνει ο πρωθυπουργός

Oμάδα Σύνταξης