athinaikanews.gr
Στιγμιότυπο οθόνης 2067
NIGHT LIFEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα καλύτερα club στην Αθήνα για φέτος τον χειμώνα!

Κοινοποίηση

Η νυχτερινή ζωή της πόλης «χορεύει» ήδη σε ρυθμούς χειμερινούς και τι καλύτερο για τους λάτρεις της καλής διασκέδασης από έναν πλήρη οδηγό των καλύτερων Club που θα συναντήσει κανείς στις νυχτερινές του βόλτες στην Αθήνα. Το goout.gr είναι εδώ για να προτείνει και να αναλύσει!

Ξεκινάμε την περιήγηση μας από Γκάζι μεριά όπου συναντάμε το αγαπημένο Blast Athens Club – έναν από τους πιο ζωντανούς και καυτούς χώρους που μπορεί κανείς να συναντήσει εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του κλάμπινγκ στο κέντρο της πόλης. Το Blast Athens Club στην οδό Ευμολπιδών, που έχει ήδη αφήσει το στίγμα του με τις αξέχαστες βραδιές και που έχει προσφέρει στους θαμώνες του, ανοίγει φέτος ξανά τις πόρτες του, παρέχοντας ένα εκρηκτικό πακέτο διασκέδασης, με υψηλή αισθητική, ανεβαστικά vibes, εξαιρετικό φωτισμό, τα καλύτερα ηχητικά συστήματα που κανείς μπορεί να συναντήσει και μια μοναδική ατμόσφαιρα ζεστή, ερωτική, ανεβαστική! Και όλα αυτά με τη σφραγίδα μιας επιχείρησης που μεριμνά για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών από το προσωπικό στους πελάτες.

Μεταφερόμαστε τώρα στην Ιερά Οδό, καθώς δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε ένα τοπ club της Αθήνας. Ο λόγος για το περιβόητο Lohan Nightclub – έναν από τους πιο μεγάλους και εντυπωσιακούς χώρους clubbing που εδώ και χρόνια έχει γίνει κάτι παραπάνω από απλό σημείο αναφοράς της νυχτερινής Αθήνας.

Θα έλεγε κανείς πλέον πως λειτουργεί σαν «σύμβολο» εγγυημένης διασκέδασης μέχρι το πρωί. Άλλωστε το Lohan σε κερδίζει με την αδιανόητα μεγάλη χωρητικότητα του που προκαλεί δέος και την υπερσύγχρονη διακόσμηση και αισθητική του. Να μην ξεχάσουμε επίσης να επισημάνουμε κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Στο Lohan ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μουσική από την αφρόκρεμα των DJs, καθώς και events, live acts και party γεμάτα εκπλήξεις και ανατροπές που ελάχιστα άλλα μαγαζιά μπορούν να προσφέρουν.

Και τώρα περνάμε σε ένα ιστορικό όνομα για την αθηναϊκή νύχτα. Μπορεί το Destijl Club να άλλαξε στέγη από τη Βούλα στο Γκάζι, όμως αυτή η αλλαγή φέρνει μόνο ανανέωση και νέες «προκλήσεις» διασκέδασης, καθώς οι ιδιοκτήτες βλέπουν «ψηλά» και θέλουν να οδηγήσουν το μαγαζί σε level που συναντά κανείς μόνο στο εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο πως το Destijl συστήνεται ξανά με μια απίστευτα χλιδάτη αισθητική, φωτισμούς εξωπραγματικούς και ένα set ήχου που θα ζήλευαν και τα καλύτερα μαγαζιά.

Με προσωπικό σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο, με events που αποσκοπούν στη δημιουργία ενός μοναδικού μείγματος διασκέδασης και χορού και με μουσικές επιλογές που μπορούν να συνδυάσουν όλα τα γούστα, το Destijl βάζει ψηλά τις προσδοκίες και είναι σίγουρο πως θα τις ικανοποιήσει.

Και τώρα περνάμε σε ένα ακόμα club εγγύηση. Ο λόγος φυσικά για το χειμερινό Voodoo Club το οποίο φέτος στεγάζεται στην Πειραιώς 102. Τα λόγια είναι περιττά γενικά για το Voodoo. Σταθερά τοπ επιλογή, ότι καλύτερο υπάρχει για τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής, πιστά οι καλύτεροι DJs και οι πιο τρελές και ξέφρενες βραδιές, μαζι φυσικά με τα live που παρέχει το μαγαζί κάθε Παρασκευή και Κυριακή.

Κορυφαία αισθητική, ένας χώρος που υπόσχεται πολλά, η καλύτερη εξυπηρέτηση από ένα διαλεγμένο προσωπικό, όπως έχουμε συνηθίσει εδώ και χρόνια. Απλά λόγια και ξεκάθαρα για ένα μέρος που συστήνουμε ανεπιφύλακτα για τα «νυχτοπερπατήματα» σας.

Και πάμε τώρα στον Κεραμεικό και το Studio 24 Club – ένα μαγαζί που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια μιας και από το 2015 που έκανε το ντεμπούτο του έχει εδραιωθεί ως ένα σημείο αναφοράς για τα πιο νεανικά κοινά της πόλης.

Τι ξεχωρίζει το Studio 24 Club από τα άλλα μαγαζιά της Αθήνας; Μα φυσικά η μουσική και η αισθητική του! Σε έναν χώρο με έντονες αναφορές στην ποπ κουλτούρα των 80s, το μαγαζί συνδυάζει RNB ρυθμούς με ηλεκτρονικά μπιτ και Dubstep επιλογές. Κάτι το οποίο ξεχωρίζει αυτόματα το μαγαζί από τα υπόλοιπα club της Αθήνας.

Και από την RNB περνάμε σε κάτι απόλυτα ελληνικό. Το Harlem Club στο Καλλιμάρμαρο μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο διαχρονικά και σταθερά meetpoints της Αθήνας. Φιλόξενο, ανεβαστικό, γνήσιο και αυθεντικό σε κάθε πτυχή της διάρθρωσης του και της αισθητικής του, το Harlem είναι ομολογουμένως ένα από τα αγαπημένα μας μαγαζιά.

Δεν ξεχνάμε την άρτια και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, την εντυπωσιακή ποικιλία στην κάβα του και τα εκρηκτικά vibes του που μας έχουν συνηθίσει σταθερά στις πιο ξέφρενες και αξέχαστες βραδιές.

Και κλείνουμε το «οδοιπορικό» μας στα καλύτερα club της Αθήνας με την ξεχωριστή και απολύτως «παιχνιδιάρικη» – όπως μαρτυρά και το όνομα του – περίπτωση του Toyroom.

Μέσα σε πολύ λίγα χρόνια το Toyroom κατάφερε να γίνει ένα σημείο αναφοράς για πολύ κόσμο που αναζητά το «διαφορετικό» στις βραδινές του εξόδους.

Άλλωστε πρόκειται για ένα club υψηλών διεθνών προδιαγραφών που κινείται κυρίως σε hip-hop και rub vibes. Ο χώρος του μαγαζιού εντυπωσιάζει, η αισθητική επιλέγει να διαφοροποιηθεί από το συνηθισμένο, ενώ η ηχητική του διαμόρφωση και τα φώτα κοντράρουν άνετα την ελίτ των κλαμπ στην Αθήνα. Στο Toyroom θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πιο χοτ events, τα πιο ανατρεπτικά shows και τα πιο ανεβαστικά πάρτι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που συχνά το επιλέγουν οι πιο διάσημοι έλληνες κοσμικοί!

Κάπως έτσι κλείνουμε την παρουσίαση των καλύτερων αθηναϊκών club και σας προτρέπουμε να αδράξετε κάθε στιγμή που σας δίνεται για να απολαύσετε μερικές στιγμές πραγματικής διασκέδασης σε έναν χειμώνα που ευχόμαστε να είναι γεμάτος χορό, τραγούδι, μουσική, παρτάρες και εξόδους που θα σηματοδοτούν εμπειρίες και μοναδικές στιγμές για όλους σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων & Nevronas:Μαζί για την Εργασιακή Συμπερίληψη Ατόμων με Αναπηρία

Oμάδα Σύνταξης

Το αυτοδιοικητικό κατώφλι της πολιτικής, «πατά» ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Ιωάννης Λύρας.

Δήμος Αθηναίων: Μέτρα για την αντιμετώπιση του καύσωνα – Πού βρίσκονται οι κλιματιζόμενες αίθουσες

Oμάδα Σύνταξης