athinaikanews.gr
Fotoboltaika
ΑΤΤΙΚΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΥΠΑ: Παράταση των προγραμμάτων κατάρτισης για άνεργους και εργαζόμενους

Κοινοποίηση

Ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενου για υποβολή αιτήσεων θα είναι προς το τέλος του μήνα η νέα πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων του νέου προγράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη».

Οι δικαιούχοι του νέου προγράμματος θα είναι τόσο νοικοκυριά όσο και αγρότες που θα μπορούν να προχωρήσουν σε εγκατάσταση δικού τους φωτοβολταϊκού συστήματος. Σημειώνεται ότι ο προϋπολογισμός του προγράμματος φτάνει τα 200 εκατ. ευρώ με την επιδότηση να είναι μέχρι και 75% για νοικοκυριά και 60% για αγρότες.

Η εξοικονόμηση στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος που αγγίζει τις 3 χιλ. ευρώ ετησίως. Ταυτόχρονα, ειδική μέριμνα λαμβάνεται για τα ευάλωτα νοικοκυριά με τη διάθεση 35 εκατομμυρίων ευρώ αποκλειστικά για αυτούς, ενώ προβλέπεται ειδικό bonus 10% για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες.

Πηγή: newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αύξηση 11,3% του τζίρου στο λιανεμπόριο τον Φεβρουάριο

Oμάδα Σύνταξης

Μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού, ο  Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καθιερώνει ένα νέο θεσμό, το φεστιβάλ τέχνης δρόμου «Το Άλσος τραγουδά και χορεύει»!

Άρχισαν και πάλι τα Παμβυρώνεια

Oμάδα Σύνταξης