athinaikanews.gr
Super Mario
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«The Super Mario Bros.Movie»: Ο πιο διάσημος υδραυλικός έρχεται ξανά στη μεγάλη οθόνη

Κοινοποίηση

Οι παγκόσμιες εταιρίες ψυχαγωγίας Illumination και Nintendo ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία μοναδική περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη το «The Super Mario Bros.Movie» με πρωταγωνιστή έναν από τους πιο διάσημους υδραυλικούς των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών. Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Απριλίου.

Σε σενάριο του Matthew Fogel η ταινία ακολουθεί τους ξεχωριστούς υδραυλικούς του Μπρούκλιν να εργάζονται σ΄ έναν κεντρικό υπόγειο αγωγό νερού. Όταν ο Λουίτζι εξαφανίζεται ο Μάριο ξεκινά μια απίστευτη αναζήτηση για να βρει τον δίδυμο αδελφό του. Στο τελευταίο τρέιλερ που κυκλοφόρησε λίγο πριν από την πρεμιέρα δείχνει τον Λουίτζι φυλακισμένο σε ένα κλουβί μέσα στο κάστρο του Bowser.

Στην ταινία δανείζουν τις φωνές τους οι Chris Pratt ως Mario και Charlie Day ως Λουίτζι. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Keegan-Michael Key, Anya Taylor-Joy, Jack Black, Seth Rogen και Fred Armisen, σε σκηνοθεσία των ‘Aaron Horvath και Michael Jelenic. Mία εμφάνιση-έκπληξη θα κάνει στην ταινία ο επί δεκαετίες «Mario» Charles Martine.



newsbeast

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δικαστική Αστυνομία: 750 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

ΤΕΚΑ: Πώς λειτουργεί το ασφαλιστικό ταμείο για νέους και ο «ατομικός κουμπαράς»

Oμάδα Σύνταξης

Θλίψη στη Γερμανία – Πέθανε στα 43 του ο πρόεδρος της Χέρτα Βερολίνου